Esküvői torta katalógus - rendelés, árajánlatkérés - kiszállítás.

(Az esküvői torta árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)

Esküvői torta katalógus

Kapitány Cukrászda

Kiskunlacháza Dózsa György út 175 és 1071 Bp.Damjanich utca 32
2340
Telefon: 06 24 430527
Fax: 06 24 433025 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Honlap
Szolgáltatások::
  • esküvői torta készítése
  • dísztorta készítése
  • édes aprósütemények
  • sós aprósütemények
  • kiegészítők (nászpár, díszek, tüzijáték)
  • kiszállítás
Az esküvő egy fontos esemény az emberek életében. Ilyenkor mindenki arra törekszik, hogy a legszebb, legemlékezetesebb legyen ez az alkalom nem csak maga de vendégei számára is. Sokféle esküvő van: hagyományos - modern, kicsi - nagy, szolid - pazar. A rendezvény, fogadás egyik lényeges momentuma az édes és sós sütemények valamint a dísztorták. Vállalkozásunk, a Kapitány Cukrászda, évek óta készít ezen alkalomra is házias, de a mai modern technológiával készült édességeket. Megtalálhatók kínálatunkban nagymama receptjéből az elfelejtett régi ízek és a legújabb különlegességek is. Vegyes édes és- sós süteményeinket előre elkészítve, csipkepapíros tálcán szállítjuk, csak az asztalra kell helyezni és fogyasztható. Újdonságunk a 6 féle ízből összeállított dísztorta, amiből mindenki talál magának megfelelő ízű szeletet. Dísztortáinknál egyedi igényeiket is figyelembe vesszük.
Amennyiben személyesen is ellátogatnak üzletünkbe, előzetes egyeztetés alapján, kóstolót készítünk )nöknek kínálatunkból. Természetesen ha megrendelik nálunk az esküvői édességeket, rendelését a megadott címre hűtőkocsival a megbeszélt időre kiszállítjuk. Szeretettel várjuk üzletünkben, hívjon minket a 06/24-430-527-es telefonszámon.