Esküvői torta katalógus - rendelés, árajánlatkérés - kiszállítás.

(Az esküvői torta árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)

Hogyan használja oldalunkat

E-mail Nyomtatás PDF

profile

Regisztrálja ingyenesen cukrászdáját, cukrászatát, majd miután jóváhagytuk regisztrációs kérelmét hozza létre saját, illetve üzlete profilját, bemutatkozó oldalát. Regisztrációjakor megkapja virtuális számlaegyenlegén a bónusz jóváírást, amellyel oldalunk ügyfélszerző szolgáltatását kockázatok nélkül tudja kipróbálni.

search-big


Az első lépések megtétele után, bármikor oldalunk meglátogatásakor felhasználónevével és jelszavával be tud jelentkezni, majd az ajánlatkérések listájánál meg tudja tekinteni azok részleteit. Amennyiben az ajánlatkérés adatai alapján úgy dönt, hogy szeretne ajánlatot tenni esküvői tortára az ajánlatkérőnek, úgy kérje le, és jelenítse meg az ajánlatkérő elérhetőségi adatait.
Az elérhetőségi adatoknál garantáljuk, hogy telefonszámot is fog találni az e-mail cím és név mellett.

call_48x48_alpha


Ettől a ponttól az ügyfél és az üzletszerzés lehetősége az Ön kezében van. A telefonszám ismeretében hívja fel, vegye fel a kapcsolatot az ajánlatkérővel. Hívásakor hivatkozzon oldalunkra, hogy az Esküvői-Torta.hu-n keresztül érkezett ajánlatkérésével kapcsolatosan keresi. Egyeztessék az esküvői torta és az esküvő fontosabb részleteit. Ha kell beszéljenek meg személyes találkozót. Majd mindezek után tegye meg ajánlatát a ajánlatkérőnek. (Amennyiben az ajánlatkérő nem valós telefonszámot adott meg, kérjük azt jelezze az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, és az ajánlatkérést felülvizsgáljuk, illetve jogos reklamáció esetén az elérhetőségi adatok díjét visszatérítjük, és az ajánlatkérés töröljük.)

make-money

Sikeres ajánlattétel esetén, Önnek máris megtérült oldalunk szolgáltatása, és új értékesítési csatornáról szerzett ügyfelet.