Esküvői torta katalógus - rendelés, árajánlatkérés - kiszállítás.

(Az esküvői torta árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)

Esküvői torta katalógus

Cziniel Cukrászda

Budapest Nánási út 55.
1031
Telefon: 061/240-1188 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szolgáltatások::
  • esküvői torta készítése
  • dísztorta készítése
  • figuratorta készítése
  • édes aprósütemények
  • sós aprósütemények
  • kiegészítők (nászpár, díszek, tüzijáték)
  • kiszállítás

Esküvői tortáink egyedülállóan széles választékával minden igényt szeretnénk kielégíteni, felhsználva vendégeink gazdag fantáziáját. A torta megjelenése megrendelőnként eltérő, van aki a klasszikus van aki a trendi formát kedveli.

A tortát bevonhatjuk marcipánnal, gyúrható cukorbevonattal, csokiforgáccsal, csokirolettivel, stb. A kiválasztott díszítők gyakran sz esküvőn felhasznált színekhez, formákhoz igazodnak. Díszíthetünk: marcipán-, karamell-, cukor virággal, élővirággal vagy friss gyümölccsel, szalaggal és masnival.

Választható torta ízek: (Tortáink főzött-, tejszínes- vagy joghurtos krémmel készülnek) Házi csokoládé. Házi csokoládé meggyel, Túrókrém barack darabokkal, Joghurtos erdei gyümölcs, Joghurtos eper és málna, Joghurtos citrom, Stefánia, Oroszkrém, Eszterházy, Feketeerdő, Tiramisu, Tejszínes gesztenye, Puncs, Lúdláb, Marcipán, Tejszínes dió, Sacher, Angol puncs, Kastély, Rokokó, Trüffel, Szatmári szilva, Narancsos mascarponés brownie torta.

Az egyedi nászpárok készítése a folyton változó divatnak és az egyediség kifejezésének köszönhető. Az elkészítéshez 3-4 hétre van szükség, melyek kézműves termékek.

Kísérő tortákat választhatnak klasszikus formával, de kedveltek a divatos és vicces formák is.

Szokás a távozó vendégeknek kóstolót adni, melyhez előre csomagolt sütemények széles választékát kínáljuk dobozba összeállítva.

Ahogy az esküvői torta sem, így az aprósütemények sem hiányozhatnak az ünnepi asztalról: édes teasütemények, mini pogácsák, hasék, sajtos masni,sós vágott teasütemény.

A szállítás terhét is levesszük a válláról, cégünk hűtőkocsijával, biztonságos csomagolásban kivisszük a kért helyszínre a megálmodott tortát és az aprósüteményeket.