Esküvői torta katalógus - rendelés, árajánlatkérés - kiszállítás.

(Az esküvői torta árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)

Esküvői torta katalógus

Solier Cafe, Étterem, Cukrászda & Catering

Gödöllő Dózsa György út 13.
2100
Telefon: 06-20-322-03-72
Fax: 06-28-417-464 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Honlap
Szolgáltatások::
  • esküvői torta készítése
  • dísztorta készítése
  • figuratorta készítése
  • édes aprósütemények
  • sós aprósütemények
  • kiegészítők (nászpár, díszek, tüzijáték)
  • kiszállítás


A minőség a szenvedélyünk!

SOLIER ESKÜVŐ- ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

ÉTTEREM, CUKRÁSZDA & CATERING

A minőségi választás, kockázat nélküli döntés!

A nagy nap gondos megtervezése, az ünnepi menü fenséges ízei és a legapróbb részletekre is ügyelő szakértő kollégáink garanciát jelentenek arra, hogy ezen a napon Ön mindent profi kezekben tudhat.

Csapatunknak több mint 18 év tapasztalat van a háta mögött, melynek során a legkülönlegesebb kívánságokat is maradéktalanul teljesítette, legyen szó, esküvőről, céges vagy családi összejövetelről, 20 vagy 2500 fős rendezvényről.


Ajánlatunk minden esetben az Ön egyedi igényeinek figyelembevételével és az esemény jellegéhez igazodik.
Ezért is fontos a gazdag forma és íz világ, a harmónia, amelyet a Solier képvisel, hogy különleges ínyencségekkel tudjuk elkápráztatni Önt és vendégeit.
Az Étteremben 50 főig vagy külső helyszíneinken 2500 főig vállalunk teljes körű szervezést, és lebonyolítást legyen szó esküvőről, céges vagy családi rendezvényről, cocktail party-ról,  szabadtéri ökörsütésről, díszvacsoráról, csapatépítő tréningről.

A Solier étterem esküvő szervezése esetén egyedülálló kedvezményekkel lepi meg az ifjú párt, melyről honlapunkon kaphatnak bővebb felvilágosítást.


A SOLIERBEN INGYEN ELKÉSZÍTJÜK ÁLMAI ESKÜVŐI TORTÁJÁT!*
Párjával csak mosolyogniuk kell, minden más a mi dolgunk!

 

A Solierben ezen a napon minden és mindenki Önökért van.
Éttermi és catering szolgáltatás, éttermünkben vagy külső helyszínen. Esküvői torták, kísérő torták, sós- és édes sütemények.
Kiegészítő szolgáltatások: Helyszínek, Fotó, Videó, Esküvői ruha, Virág , Lufi és Dekoráció, Smink, Vőfély, Anyakönyvvezető, Tűzijáték, Lovas kocsi....és minden ami ezt a csodálatos napot felejthetetlenné tesz.
Szolgáltatásaink rendkívül változatosak és széleskörűek, hogy az Ön igényeinek a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani, azonban egyben valamennyi megegyezik; Csak a tökéleteset, a prémium minőséget tartjuk elfogadhatónak és ezt partnereinktől is megköveteljük. Mindezt azért, hogy Önnek és Párjának egy felhőtlen, felejthetetlen élményt szerezzünk!

 

 

Keressenek fel minket személyesen, telefonon vagy e-mailben és mi összeállítjuk az Önöknek legmegfelelőbb ajánlatot.
*ajánlatunk komplett catering megrendelés esetén érvényes!